La meva carta als Reis


Reis d'Orient,

Us demano ser com vosaltres de savis que vau ser sensibles a la llum d'una estrella i no us vau deixar enganyar per la magnificència d'Herodes. Us demano també ser capaç de venir " de lluny" per buscar la veritat tantes vegades oculta.

Us demano poder ser com l'Àngel que va anunciar als Pastors la gran notícia. Us demano poder ser com ell i no tenir por ni vergonya d'escampar arreu i de dir a tothom com de feliç ens pot fer "creure".

Us demano poder ser com Josep i poder custodiar com ell ho va fer, la vida confiada a les seves mans, sense entendre res, suposo a vegades...

Us demano poder ser com Maria, que guardava sempre "totes les coses en el seu cor", sense perdre la pau  per voler trobar ràpidament la lògica i la coherència.

Us demano poder ser com els pastors i les pastores que de senzills com eren, no van tenir cap mena de problema en ser creients. Us demano també poder quedar sempre embadalida ( com ells) davant del misteri de Déu .

Us demano també, per què no? poder ser com el bou i la mula, com la dona que renta roba en el riu, com l'aiguader que treu aigua del pou, com el pastor que s'ha quedat al poble i no hi era quan ha anunciat l'àngel, com el caganer... que sembla que no s'adonin del que passa, però que hi són.

Tot això és el que us demano. L'ordre dels regals no m'importa, no tinc preferències, però sí que voldria que me'ls portéssiu tots, encara que sigui cada any un de sol o una mica de cadascun. Com vulgueu. Suposo que com que sou mags, ja sabeu com us ho agrairia !

Glòria Vendrell i Balaguer
festes de Nadal del 2014-2015

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte de la bola de l’arbre de Nadal

La cicatriu d'en Roc

Portsmouth natura

Tolerancia i especificitat

Santa Maria de Refet i EL LLOC

Un conte d'hivern

Valle de Bujaruelo

NENS

?????

El país que no tenia princesa