Conec aquest jardí


Conec aquest jardí pam a pam, l'he vist canviar, evolucionar, modificar-se adaptar-se. He vist els arbres quan eren petits i com s'han fet grans, els he vist pletòrics a l'estiu, caducs a la tardor, despullats a l'hivern, desvetllant-se en el temps de flors... 

He vist aquest jardí amb avis que ja no hi són, amb pares que aviat no hi seran, amb fills, que com els arbres, eren petits i després grans, hi he vist néts nadons i néts enjogassats, germanes, nebots, cunyats... 

Però hi ha una cosa que sempre hi és, variable i distinta segons el dia, segons el temps i el moment, però immutable i segura com res, l'amor delicat en la més pura essència del Déu que també estimo, tot i que necessàriment menys que Ell a mi, revelat en la bellesa petita de cada dia, de cada moment i de cada jardí. 

Amb orgull em confesso cristiana creient, enamorada de Crist, els que em coneixen ja saben de mi, de com gira la meva vida al voltant d'això i de com de feliç em fa. 

Una sola cosa em faria infeliç, perdre els ulls atents a matins de llum com aquests i oblidar l'amor primer, que és l'autor de tot, també de mi i del jardí. 

Glòria Vendrell Balaguer

Ordal, 20-11-22


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte de la bola de l’arbre de Nadal

La cicatriu d'en Roc

Portsmouth natura

Tolerancia i especificitat

Santa Maria de Refet i EL LLOC

Un conte d'hivern

Valle de Bujaruelo

NENS

?????

El país que no tenia princesa