Llac i Circ de Bacivèr


Des de l'aparcament de l'Orri al pla de Beret, en un bonic desnivell de 443 m, s'arriba, primer al llac baix de Bacivèr i després al circ de Bacivèr que aixopluga dos llacs solitaris i ferèstecs.

Ha estat el primer dia de "muntanya" i la veritat és que després d'un curs intens i amb gairebé gens de temps per caminar, ha sigut agraït, càlid i manyagós... com sempre, però diferent cada cop, és per això que m'enamora tant!

En aquesta època de l'any la floració està en el seu punt més alt, la vall d'Aran és més verda que mai i en els cims més alts hi jau la neu, ensenyorint  el paisatge en la línia del cel. 

L'aigua barbotejant ens ha acompanyat tot el trajecte i el seu murmuri  ha desvetllat els sentits adormits  i ha apaivagat tant de soroll que portem fora i dins.

En cada pedra, en cada flor, en cada racó encisat, en cada espurna de vida trobada, hi he deixat un prec sincer per a mi i per a cadascun de vosaltres.

El Senyor, el teu Déu, et porta a un país fèrtil, un país de rierols i de fonts, on les aigües abismals afloren per les valls i les muntanyes. Dt 8,7









Glòria Vendrell Balaguer

juliol de 2021


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte de la bola de l’arbre de Nadal

La cicatriu d'en Roc

Portsmouth natura

Tolerancia i especificitat

Santa Maria de Refet i EL LLOC

Un conte d'hivern

Valle de Bujaruelo

NENS

?????

El país que no tenia princesa