Ultra trail Vall d'Aran 2021


Ves per on, a mi que no m'agraden  gaire els esports, avui m'he quedat totalment penjada amb l'arribada a Viella dels corredors de l'Ultra Trail Vall d'Aran 2021. He de confessar que fins i tot m'he emocionat. 

En les nostres anades i vingudes, n'hem trobat alguns corrents per les muntanyes i pels pobles, hem trobat també les senyalitzacions i marques grogues característiques, els organitzadors, càmeres i fins i tot un dron que sobrevolava la cursa a l'altura de Colomers.

Per un moment  m'he intentat posar en la pell dels que portaven hores i hores corrents per valls, circs, rius, torrents, colls, tarteres, carenes i camins, en les moltíssimes hores d'esforç que portaven a les espatlles i en el clímax que deu suposar albirar la meta, trobar els seus que els estan esperant amb  ànsia, entrar  de la mà o a coll dels seus més petits, fer sonar la campana a la meta, que per a cadascun d'ells representava el triomf més desitjat... "un subidón" espectacular i fora de sèrie ha de ser! 

Un prodigi inabastable per a mi, totalment fora de les meves possibilitats, però reconec que he sentit enveja, de la bona, però enveja al capdavall, molta.
Glòria Vendrell Balaguer

juliol 2021

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte de la bola de l’arbre de Nadal

La cicatriu d'en Roc

Portsmouth natura

Tolerancia i especificitat

Santa Maria de Refet i EL LLOC

Un conte d'hivern

Valle de Bujaruelo

NENS

?????

El país que no tenia princesa