Goriz

 

Gorriz és el refugi que hi ha als peus del Mont-Perdut. Hi hem anat des dels miradors que hi ha sobre la Faja de Pelai. I des d'allà fins a la Pradera d'Ordesa, baixant per la cua de cavall, que és on neix el riu Arazas. 20 km d' espectacle continu de natura sense domesticar, la més bonica, la que es mereix hores i hores al seu costat sense gaires paraules, escoltant com el silenci es torna eloqüent entre les penyes de la roca, com sent els crits de les rapinyaires, com es passeja sota la  pluja refrescant,  com acompanya els salts d'aigua que no saben grimpar, com albira  el sol i els núvols quan es van tornant, a poc a poc en intervals de temps que no s'acaba.

Goriz ha estat el pretext per tornar a aquests indrets fotografiats en les capes més fondes de la memòria agraïda. Un regal per aquest temps i per aquests dies.

Ensenya’m, Senyor, la teva ruta, i m’encaminaré en la teva veritat. Dóna’m un cor que no estigui dividit. Et lloaré, Senyor, Déu meu, amb tot el cor.  L’amor que em tens és molt gran. Salm 85

Glòria Vendrell i Balaguer

agost 2020

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte de la bola de l’arbre de Nadal

La cicatriu d'en Roc

Portsmouth natura

Tolerancia i especificitat

Santa Maria de Refet i EL LLOC

Un conte d'hivern

Valle de Bujaruelo

NENS

?????

El país que no tenia princesa