Comiat


El gat ha caminat pel passadís flairant els perfums de l'estiu que ja s'acaba, ha tombat pel pati ensordit i grisenc , ha contemplat el rètol de l'institut una i una altra vegada, fins que les lletres han emprès  el vol, ha deixat secrets dins  les aules buides i alienes al curs que ja comença, li ha plagut sentir en el llom, el contacte duna fulla que bressolava el vent de l'entorn, ha imaginat pinyes d'adolescents petant la xerrada en els bancs, ara solitaris... 

Ha fet tot això, absort, absent, melangiós, silenciós ...

Però abans de marxar, al veure l'arbre frondós del carrer, el gat ha percebut que alguna cosa d'aquelles tan boniques que a hom li passa a la vida, marxava també amb ell.... i allà, al mig del passadís, en els seus ulls foscos i en la seva pell negra i lluent, he sabut  que estava content.

Gràcies Pilar, Empar, Mireia, Raquel, Susanna, les dues Àngels, les dues Mòniques, les dues Carmes, Rosa, Irene, Jordi, Xesca, Roser, Miquel, Pili, Lluís, Jordina, Puri, Marga , a tots els alumnes que he estimat i a tots els altres profes  que em deixo i que no hi caben!!!!

Glòria Vendrell i Balaguer




Comentaris

  1. Precios Glòria. Com tot el que fas. Persona entranyable, amable, optimista, treballadora,... un amor. Jo també et trobaré a faltar. Molta sort en el futur, té la mereixes tota.
    Susanna

    ResponElimina
  2. No m'agrada dir adéu. Segur que ens tornarem a retrobar. Quin plaer haver compartit aquests anys d'aprenentatge al teu costat, quina saviesa. Allà on vagis sabràs fer-te estimar. Una forta abraçada.
    Raquel

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El conte de la bola de l’arbre de Nadal

La cicatriu d'en Roc

Portsmouth natura

Tolerancia i especificitat

Santa Maria de Refet i EL LLOC

Un conte d'hivern

Valle de Bujaruelo

NENS

?????

El país que no tenia princesa