Illa de Wight. Shanklin




Hover Travel ens ha portat en 10 minuts , de Portsmouth a la illa de Wight i des d'allà un tren (antic metro de Londres) , en uns quants minuts més , del port de Ryde fins Shanklin.

Shanklin és un antic nucli pesquer que s'ha fet turístic per la seva bonica i espaiosa platja, pel seu bonic Village Center que conserva les típiques cases amb sostres folrats d'una mena de palla fosca, per les seves boniques esglésies normandes, per les troballes cretàciques de restes de dinosaures i per la Shanklin Chine, que és un elaborat i cuidat barranc que té una baixada quasi vertical de 32 m. fins el mar i una amplada de poc més de 400m.

Després de baixar la China (paraula local) que és la més gran de la illa, fent fotos arreu, a la cascada, als caminois, a l'exhuberància de la vegetació i a la petita Aina parlant amb els lloros i els ocells del tancat i amb els esquirols de pedra que sovintejaven el camí ( perquè són els seus colegues) , hem/han begut unes birretes fresques i hem tornat al Village Center per dinar en un Pub, després de passejar una bona estona a la vista del mar, que "meditarraneja" una mica de tant blau ,tant mansuet i tant càlid com està! 

Demà marxem. Es fa estrany tenir els fills lluny. Cada retrobada i cada comiat són especials per la distància. Amb ganes de tornar.


















Glòria Vendrell i Balaguer
juliol 2018

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte de la bola de l’arbre de Nadal

La cicatriu d'en Roc

Portsmouth natura

Tolerancia i especificitat

Santa Maria de Refet i EL LLOC

Un conte d'hivern

Valle de Bujaruelo

NENS

?????

El país que no tenia princesa