Aigualluts-Coll de Toro ( Vall de Benasque)




Hem agafat el primer autobús de les vuit del matí a la Besurta , amb intenció de fer el coll de Toro. Un cop allà hem baixat una mica més avall perquè el dia ha estat formidable i la vista immillorable i  estava bonic veure la Vall d’Aran neta de núvols, nítida i transparent, de punta a punta, si més no, fins on la mirada hi podia abastar. Hem fet un descans plàcid allà. L’Artiga de Lin s’insinuava als nostres peus...
Tot el camí ha estat un regal per a les oïdes, per a la vista, per al tacte, per al olfacte, per al gust i especialment pel cor, que ha obert  les seves aletes i s’ha recreat . He donat gràcies a Déu tot el camí per la bellesa de la creació.
La llum ha anat entrant a poc a poc a la vall, de la mateixa manera que anava entrant el repòs de l'ànima i   l’alegria.. Primer ens ha saludat de lluny el Mulleres, després de el pic d’Aigualluts, a continuació la seva cascada i el forau, també  les neus de les Maladetes, el majestàtic Aneto,  el Pic d’Alba, el Tempestades, el port de Benasque, el de la Picada, el Salvaguarda... el regal final ha estat l’ibon de Coll de Toro, que ens esperava, talment com si ens hagués esperat tota la vida.
Ibon de Coll de Toro

El Mulleres

Aigualluts

Pic Aigualluts
cascada d'Aigualluts

Aigualluts

" El Forau"

Les  Maladetes des de Coll de Toro

Cascada d'Aigualluts


Aigualluts

Camí de Coll de Toro
Glòria Vendrell i Balaguer
1 d'agost del 2012

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte de la bola de l’arbre de Nadal

La cicatriu d'en Roc

Portsmouth natura

Tolerancia i especificitat

Santa Maria de Refet i EL LLOC

Un conte d'hivern

Valle de Bujaruelo

NENS

?????

El país que no tenia princesa